Υπηρεσίες

Διαθέτουμε ειδικό χώρο εργαστηρίου και με τεράστια εμπειρία στο χώρο του μαρμάρου μπορούμε και δίνουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα

01. Επεξεργασία Υλικών

Στο χώρο μας πραγματοποιείται οποιαδήποτε επεξεργασία που μπορεί να γίνει σε μάρμαρα, όπως κοπή, γυάλισμα, μορέλο, μορφή αντικέ, συναρμολόγηση κατασκευών κ.α.

02. Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις στο χώρο σας και εστιάζουμε πάντα στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

03. Γυάλισμα

Αναλαμβάνουμε το γυάλισμα των μαρμάρων στο χώρο σας με σύγχρονες μηχανές που προσφέρουν ιδανικό αποτέλεσμα.

04. Διακόσμηση

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους διακοσμητές που μπορούν να μελετήσουν τον χώρο σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες ιδέες.

Εξοπλισμός

Water Fire

WaterFire 01 03 300x225

Η επιχείρησή μας πέρα από τον βασικό εξοπλισμό που διαθέτει, έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη εξελιγμένο μηχάνημα στο δυναμικό της, ώστε να διευκολύνει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και των εργασιών που θα μας ζητηθούν. Γι’αυτό το λόγο επιλέξαμε το WATER FIRE, ένα μηχάνημα με περιστρεφόμενη κεφαλή που έχει τη δυνατότητα να τρίψει και να γυαλίσει σκάλες, ρίχτυα, περβάζια κ.α.

Ο λόγος για την εταιρεία μας παραμένει πάντα ένας… η ποιότητα των υλικών και το άψογο αποτέλεσμα!

Levighetor 640

Lev 640 1 300x225
Lev 640 1 01 300x225

Συνεχίζουμε όπως πάντα να αναζητούμε τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα για να παρέχουμε αυτό που εκπροσωπούμε… την ποιότητα!

Η εταιρεία μας εκσυγχρόνισε ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό της με την αγορά ενός μηχανήματος της Ιταλικής Εταιρείας KLINDEX… το ‘Levighetor 640’, το οποίο μπορεί να τρίβει και να γυαλίζει με ‘ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΆΝΤΙΑ’ μεγάλες επιφάνειες μαρμάρου (όπως δάπεδα), με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα!