Πάνω από 55 χρόνια στο χώρο

Η Εταιρία “Βαλής Ε. Απόστολος” αποτελεί την συνέχεια μια οικογενειακής παράδοσης στο χώρο του μαρμάρου.

Valis Old 1024x576

Η εταιρεία Βαλής Ε. Απόστολος ιδρύθηκε το 1963 στον Αγ. Ιωάννη στις Σέρρες. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία του μαρμάρου και του γρανίτη. Έχει δημιουργήσει αξιοσημείωτα έργα ικανοποιώντας τους πελάτες μέχρι σήμερα. Η υλικοτεχνική υποδομή της εταιρείας μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα τα οποία λειτουργούν καταλυτικά ως προς την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία των κατασκευών μας. Η επιχείρησή μας στεγάζεται σε έκταση 3.000 τ.μ. σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις. Σε έκθεση 400 τ.μ. μπορείτε να δείτε υλικά άριστης ποιότητας, μάρμαρα, γρανίτες, πορόλιθους, ψαμμίτες, όνυχες, τεχνομάρμαρα και τεχνογρανίτες. Διαθέτουμε προϊόντα Ελληνικά, αλλά και εισαγωγής απ’ όλο τον κόσμο.

Παρέχουμε επίσης υλικά δικής μας εισαγωγής σε τιμές χονδρικης.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, για αυτό παρέχουμε εγγυημένα προϊόντα τα οποία αντέχουν στον χρόνο.

Το πάθος μας για δημιουργία, το εκλεκτό και εξειδικευμένο εργατικό μας δυναμικό, λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη σε οποιαδήποτε κατασκευαστική πρόκληση επιθυμείτε να μας αναθέσετε. Θα χαρούμε ιδιαίτερα εαν επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση των ιδεών σας.

Valis Marmara 1024x508